header webshop nieuw
Hartvormige lamp met foto
Hartvormige lamp met foto
Hartvormige lamp met foto
Hartvormige lamp met foto
39.95
Levertijd: 1-8 dagen

Unieke Herinneringen Vastgelegd in Licht

Beeld je in: jouw meest dierbare herinneringen, of het nu gaat om geliefden, huisdieren of onvergetelijke momenten, stralend weergegeven in de vorm van een hartvormige lamp. Met onze speciaal ontworpen lamp kan deze droom werkelijkheid worden.

Kenmerken van onze bijzondere lamp:

  • Jouw Persoonlijke Foto: Jouw gekozen foto wordt kunstzinnig verwerkt in deze lamp, waardoor een uniek kunstwerk ontstaat dat jouw speciale momenten tot leven brengt.

  • Een Bron van Licht en Troost: Elke keer dat je het licht aandoet, zullen jouw kostbare herinneringen stralen en je hart verwarmen.

  • Energiezuinige LED-verlichting: Geleverd met een LED lampje E14, biedt het niet alleen een heldere en warme gloed, maar houdt het ook je energiekosten laag.

  • Veilig en Duurzaam: Gemaakt met veiligheid in gedachten, dankzij het gebruik van LED-lampjes die bekend staan om hun lage warmteafgifte.

  • Gepersonaliseerde Tekst: Voeg een speciale boodschap toe om het nog persoonlijker te maken. Deze kan je ons laten weten tijdens het afrekenproces of als reactie op de bevestigingsmail.

Upload je foto eenvoudig in het winkelmandje bij het afrekenen. Of je nu jezelf of een dierbare wilt verrassen, deze lamp brengt de magie van herinneringen elke dag tot leven.

Kleur voetje