header webshop nieuw
Moonlight bol litho
Moonlight bol litho
Moonlight bol litho
Moonlight bol litho
39.95
Levertijd: 1-8 dagen

Unieke Herinneringen Vastgelegd in Licht

Stel je voor dat je jouw meest dierbare herinneringen, geliefde personen, bijzondere huisdieren of andere kostbare momenten in een prachtige lamp kunt vereeuwigen. Met onze unieke lamp, kun je dat nu werkelijkheid maken.

Kenmerken van onze bijzondere lamp:

  • Jouw Persoonlijke Foto: Deze lamp wordt pas echt van jou, want we verwerken jouw eigen foto erin. Het wordt een uniek kunstwerk dat jouw speciale momenten tot leven brengt.

  • Een Bron van Licht en Troost: Deze lamp dient niet alleen als verlichting, maar ook als een bron van troost. Elke keer dat je het licht aandoet, zullen jouw kostbare herinneringen oplichten en je hart verwarmen.

  • Energiezuinige LED-verlichting: De lamp wordt geleverd met een energiezuinig LED-lampje, wat niet alleen zorgt voor een heldere en warme gloed, maar ook je energierekening laag houdt.

  • Veilig en Duurzaam: Onze lampen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. We gebruiken uitsluitend LED-lampjes vanwege hun lage warmteafgifte, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik zonder enige zorgen.
    ​​​​​​​
  • Gepersonaliseerde Tekst: Voeg een speciale boodschap toe om het nog persoonlijker te maken. Deze kan je ons laten weten tijdens het afrekenproces of als reactie op de bevestigingsmail.

Geef jezelf of een geliefde de mogelijkheid om elke dag te genieten van dierbare herinneringen.

 

Het uploaden is eenvoudig: voeg je favoriete foto toe in het winkelmandje bij het afrekenen. Wil je een speciale boodschap toevoegen? Laat ons de gewenste tekst weten, hetzij in de opmerkingen bij het afrekenen of als reactie op de bevestigingsmail na je bestelling.

Kleur voetje